Kontingent

Valby Boldklub har indført et nyt kontingentsystem, der gør det lettere for både medlemmerne og klubbens ledelse.

Fra september 2019 går Valby Boldklub over til et nyt kontingentsystem, hvor opkrævningen sker helt automatisk via betalingskortet – præcis ligesom du kender det fra dit lokale fitnesscenter eller telefonselskab.

Det nye kontingentsystem bygger på betaling med betalingskort. Samtidig med betaling tilmeldes man en abonnementsordning, som betyder, at kontingentet fremover trækkes automatisk.

Med andre ord betyder det, at du som medlem slipper for at huske at betale, og at klubbens bestyrelse ikke skal bruge tid på at rykke for manglende betalinger.

Denne ordning gælder for alle. Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.

Sådan fungerer det...

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og Mastercard.

Du modtager en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail. Kontakt os, hvis du skifter mail.

Hvad hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til vores kasserer på:   tommyrexc@gmail.com

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du igen en mail med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Valby Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og NETS, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Hvordan skal jeg forhold mig, hvis jeg er træner eller holdleder?

Det eneste du skal sørge for er, at bede din spillere/deres forældre om at melde sig ind i klubben. Det gøres via menuen MEDLEMSKAB på forsiden. Først når en spiller er meldt ind, kan han/hun spille kampe (vælges på holdkort).

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på vbaf1912@gmail.com, hvis du har spørgsmål.

Kontingentsatserne er gældende fra 1. juli 2019:

Alm. medlemmer (Herrer):
       Alm. medlemmer (Damer):

Studerende

(kopi af studiekort skal sendes til tommyrexc@gmail.com  eller på tlf.: 51538377)

800 kr. pr. halvår
700 kr. pr. halvår

600 kr. pr. halvår

Børn (op til 11 år) :

Ungdom 12-18 år :

900 kr. pr. år

1100 kr. pr. år

Passive medlemmer: 200 kr. pr. år

For at spille fodbold i Valby Boldklub skal der betales et kontingent, der forfalder 2 gange om året,

i marts og september måned.